Vrijwilliger Thuis

Vrijwilliger Thuis worden?

Als vrijwilliger van Vrijwilliger Thuis vervul je een wens. Je kunt bijvoorbeeld een wandeling maken met iemand die nog zelden buiten komt, samen iets creatiefs doen of gezellig met elkaar een kopje koffie drinken. Dankzij jouw aanwezigheid heeft de mantelzorger even wat tijd voor zichzelf.

Maandelijks organiseren we voor geïnteresseerden een introductiebijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst krijg je informatie over wat het werken als vrijwilliger in de thuissituatie inhoudt. Je krijgt inzicht in de rol die jij als vrijwilliger hebt en wat je kunt betekenen voor de cliënt en de mantelzorger(s).
Wil je bij de volgende introductiebijeenkomst aansluiten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met ZoSamen.

Als team bieden we ondersteuning aan zelfstandig wonende mensen met dementie en volwassenen en kinderen met een chronische ziekte of beperking en hun mantelzorger.

Vrijwilliger Thuis nodig?

Als mantelzorger heb je soms echt even tijd voor jezelf nodig. Even er tussenuit om te kunnen ontspannen, sporten of iets anders te doen. Dan is het mogelijk om een Vrijwilliger Thuis aan te vragen. Deze speciaal getrainde vrijwilliger komt bij jou thuis en neemt je mantelzorgtaken even van je over. Ook als je netwerk beperkt is of niet in de buurt kan een Vrijwilliger Thuis uitkomst bieden.

Wil je meer weten, of zoek je een Vrijwilliger Thuis?

Bel dan op werkdagen tussen 11.00 uur en 16.00 uur naar ZoSamen,
telefoon 0800-020 04 01 (gratis) of stuur een email naar info@zosamen.nl.