LET OP!  Helaas is de inschrijving voor het eindfeest gesloten.
Inschrijven voor de workshops kan nog wel.

Zoetermeerse vrijwilligers in het zonnetje!

Zoetermeer telt veel vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor allerlei organisaties, instellingen en maatschappelijke initiatieven in onze stad. Dat is niet niks! Wij willen jou als Zoetermeerse vrijwilliger daarom in het zonnetje zetten en bedanken voor je inzet!

Dat doen we graag op 24 november tijdens een superleuk en afwisselend programma op het Vrijwilligersfestival!
Of je nu één keer per maand of een aantal dagdelen per week vrijwilligerswerk doet, al het vrijwilligerswerk is van groot belang en van onschatbare waarde!

Thema: Kom, ontdek, geniet en laat je verrassen!

Maar waar moet je dan aan denken?

Programma van het festival

14:00 – 16:00 uur workshops op drie locaties (Forum, CKC en Piezo)
19:30 – 23:00 uur een eindfeest in het Wapen van Zoetermeer (inschrijven helaas niet meer mogelijk, vol!)

Workshops

Overdag (van 14:00-16:00 uur)  kun je je opgeven om deel te nemen aan één van de workshops. Er zijn diverse workshops met voor ieder wat wils. Denk hierbij aan Iedereen kan tekenen, Afrikaans feestje, Het puberbrein, Swingende gospels, Wereldhapjes maken en Feestelijke make-up en nog veel meer. In totaal kun je kiezen uit 23 workshops.

De workshops vinden plaats op drie locaties, namelijk het Forum, bij CKC en bij Piezo.
Kijk met inschrijven goed waar je naar toe wilt gaan. Na inschrijving hoor je uiterlijk 19 november definitief voor welke workshop je bent ingeschreven met alle overige informatie.

Nieuwsgierig geworden naar de workshops? Klik hier voor alle informatie over de workshops!

Eindfeest

Een festival is geen festival zonder muziek, hapjes, drankjes en entertainment. Daarom sluiten we in de avond (van 19:30-23:00 uur) af bij het Wapen van Zoetermeer met een groot feest (inschrijven helaas niet meer mogelijk, vol!).

Aanmelden?

Dat kan! Vul hier inschrijfformulier in.
Hulp nodig met inschrijven? Bel naar 079-3466111.

Vragen?

Voor overige vragen en/of opmerkingen dan kun je contact opnemen met: Ivy Kahlmann, projectleider, i.kahlmann@mooiwelzijn.nl, 06-10661071