Individuele ondersteuning

Individuele mantelzorgondersteuning is persoonlijke begeleiding door een coördinator mantelzorg. Zij bekijkt samen met jou welke vorm van ondersteuning het best bij jouw situatie past. Bijvoorbeeld lotgenotencontact in het Mantelzorgcafé, of een vorm van dagbesteding zodat je even tijd hebt voor jezelf. Maar ook andere vormen van hulp en ondersteuning kunnen in jouw situatie wellicht een oplossing bieden.

Persoonlijk gesprek

De individuele ondersteuning start met een persoonlijk gesprek. In dit gesprek bespreek je met de coördinator mantelzorg jouw vragen en behoeften. Als er een goed beeld is van de thuissituatie en mantelzorgtaken, kunnen er verdere afspraken gemaakt worden.
De individuele ondersteuning vindt zoveel mogelijk plaats op het kantoor van Palet Welzijn en de verschillende wijkposten. Mocht dit noodzakelijk zijn, dan kan de ondersteuning bij uitzondering in de thuissituatie plaatsvinden.

Mantelzorgspreekuur

Het mantelzorgspreekuur is er iedere maandag van 15.00 tot 16.00 uur in het atrium van seniorencomplex Gondelkade aan de Gondelkade 33 in de Leyens in Zoetermeer. Hier is één van de coördinatoren mantelzorg aanwezig. Heb je een vraag of wil je weten wat er mogelijk is, loop dan gerust binnen!

Mantelzorg coördinatoren Zoetermeer

Onze coördinatoren zijn uiteraard op werkdagen telefonisch bereikbaar voor vragen of voor het maken van een afspraak op een ander tijdstip.
T: 06 27 291 464
E: zoetermeer@mantelzorgcentraal.nl