Dag van de mantelzorg 2017

In het kader van de landelijke Dag van de Mantelzorg brengen we Zoetermeerse mantelzorgers weer op een feestelijke manier bij elkaar op zaterdag 11 november.

Onder het thema “mantelzorg doe je samen!”, ben je uitgenodigd voor een middag vol lekkers en gezelligheid in het Stadstheater in Zoetermeer. In het vernieuwde theatercafé ‘Stage Kitchen & Café’, dat eind september geopend is, beleef je de backstage- vibe net zoals de artiesten op het podium. Onder het genot van een hapje en een drankje onderwerpen de Pubquizmasters iedereen aan een hilarische pubquiz. Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes; alles komt aan bod.

Met deze dag spreekt de gemeente Zoetermeer haar waardering en erkenning uit voor het waardevolle zorg  die je biedt als mantelzorger. Daarom zullen ook wethouder Isabelle Vugs- Vink en beleidsmedewerker Hans Wesdijk vanuit de gemeente aanwezig zijn.

Datum                  : 11 november
Locatie                 : Stadstheater Zoetermeer, Theaterplein 10, 2711 EK Zoetermeer
Tijd                        : 14.00 – 17.00 

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door een e-mail te sturen naar waardering@zosamen.nl. Vermeld in de e-mail je naam, adres en telefoonnummer. Je kunt je ook aanmelden tijdens het inloopspreekuur in de bibliotheek op maandagen tussen 15.00 en 16.00 uur.

Wij hopen jou voor een gezellige middag te ontvangen op 11 november!