Dag van de Mantelzorg

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Op deze dag laten we zien dat mantelzorg gewaardeerd wordt en geven we extra aandacht aan iedereen die zorgt voor een naaste die extra steun hard nodig heeft. Gelukkig is er de laatste jaren steeds meer aandacht en inzet voor mantelzorg. En terecht want mantelzorgers zijn onmisbaar in de samenleving!

De Dag van de Mantelzorg is dé gelegenheid om mantelzorgers in het zonnetje te zetten!

Dag van de Mantelzorg 2018

Dit jaar valt de Dag van de Mantelzorg op zaterdag 10 november. Alle Zoetermeerse mantelzorgers zijn van harte uitgenodigd in het 360˚ Stadstheater Zoetermeer aan het Theaterplein 10 van 14.00 tot 17.00 uur.

Waardering vanuit de gemeente Zoetermeer

Met deze dag spreekt de gemeente Zoetermeer haar waardering en erkenning uit voor de waardevolle zorg van de mantelzorgers. Wethouder Ingeborg ter Laak en beleidsmedewerker Hans Wesdijk zijn op deze middag dan ook graag aanwezig.

Hilarische pubquiz

Met het thema “Verras de mantelzorger”, gaan we onder leiding van een heuse Quizmaster een superleuke pubquiz doen. In teamverband worden er allerlei grappige kennisvragen voorgeschoteld met een hoop enthousiasme en humor. En met lekkere hapjes en drankjes erbij, staat deze middag garant voor veel hilariteit en plezier met elkaar.

Inschrijven

De middag is geheel kosteloos voor mantelzorgers.

Mantelzorgers die geregistreerd zijn bij ZoSamen kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar registratie@zosamen.nl. Vermeld in de e-mail je naam, adres en telefoonnummer. Je kunt je ook aanmelden tijdens het inloopspreekuur in het Forum bij de ZoSamen-balie op het plein Mens & Maatschappij op maandagen tussen 15.00 en 17.00 uur.

Ben je nog niet geregistreerd als mantelzorger, meld je dan via het registratieformulier aan. Je komt dan ook in aanmerking voor de mantelzorgwaardering.

Thuis regelen?

Wil je graag naar de Dag van de Mantelzorg komen, maar weet je niet hoe je dat thuis met regelen? Neem dan contact op met de coördinatoren mantelzorg via registratie@zosamen.nl