10 september 2020,
 Off
Vanaf 21 september start De Pelgrim met gespreksgroep met de naam ‘Zin in mantelzorg’. In een serie van 5 bijeenkomsten op de maandagavonden delen en leren mantelzorgers van en met elkaar over de zin en betekenis van mantelzorg. Dit wordt gedaan in samenwerking met de Mantelzorgondersteuning vanuit Palet Welzijn.

Zin en betekenis van mantelzorg

Als mantelzorger is het soms prettig om ervaringen te delen. Daarnaast is het goed om stil te staan bij wat je bezielt in de zorg voor de ander, wat je krachtbronnen zijn en hoe je grenzen kunt stellen.

‘Zin in mantelzorg’ is een gespreksgroep, waarin mantelzorgers de gelegenheid krijgen ervaringen te delen met andere mantelzorgers en van elkaar te leren. Het is de bedoeling om samen de zin en betekenis van de mantelzorg te ontdekken. Op die manier krijgen en vinden we daadwerkelijk ‘zin’ in mantelzorg.

De thema’s van de avonden zijn:

Kennismaken
Wat bezielt U?
Geven en ontvangen
Verlies en Krachtbronnen.

Voorafgaand aan de gespreksgroep is er voor wie daar belangstelling voor heeft om 19:00 uur een kort avondgebed in De Pelgrimskerk, Eerste Stationsstraat 86. Dit is direct naast zalencentrum ’t Centrum.

Wanneer?

Bijeenkomsten op maandagavond 21 september, 19 oktober, 16 november, 21 december en 18 januari 2021.

Tijd

van 19:30-21:30 uur

Kosten

Eigen bijdrage: €25 voor 5 avonden, inclusief werkmateriaal en koffie of thee met iets lekkers

Waar

’t Centrum, Frans Halsstraat 1, Zoetermeer
Meer info via www.depelgrimzoetermeer.nl

Aanmelden

Graag via mail aanmelden op info@depelgrimzoetermeer.nl
NB. De gespreksgroep wordt georganiseerd met in acht name van de RIVM-maatregelen, daarom is aanmelden vooraf noodzakelijk en is er op 1,5 meter afstand plaats voor 8-10 deelnemers.