30 september 2020,
 Off

Het Alzheimer Café Zoetermeer is vanwege de corona-maatregelen op 6 oktober opnieuw geopend in digitale vorm. Via een live-verbinding kun je vanuit huis online aan het Alzheimer Café kan deelnemen. Tijdens deze avond wordt gesproken over de verschillen tussen vergeetachtigheid en  dementie. Geheugenproblemen horen bij het ouder worden, daarbij is zeker niet altijd sprake van dementie. Tijdens deze avond worden de verschillen door deskundigen toegelicht.

Tijdens het online Alzheimercafé kun je de gesprekken live volgen De gespreksleider gaar met deskundigen in gesprek en desgewenst kun je per telefoon vragen stellen of suggesties doorgeven.
Fijn is ook dat het gesprek op video wordt vastgelegd en het later op elk moment kan worden teruggekeken. Wie belangstelling heeft om het Alzheimer Café digitaal bij te wonen of wie achteraf het Alzheimer Café wil terugkijken, kan dat per mail laten weten via middelhoek@alzheimervrijwilligers.nl. Je krijgt dan een mail met een eenvoudige instructie.

Iedere dinsdag van de maand

Het Alzheimer Café vindt  iedere eerste dinsdag van de maand plaats, voorlopig op deze online wijze. Deelname is gratis.

Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 20.45 uur.

Het Alzheimer Café is een initiatief van Alzheimer Nederland, Vierstroom Zorg Thuis – Steunpunt Dementie,  ZoSamen, GGZ Zoetermeer en Parnassia Groep.