7 maart 2019,
 Off

Team Vrijwilligersondersteuning van ZoSamen organiseert op woensdag 20 maart een netwerkcafé voor haar netwerkpartners.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over de ‘nieuwe vrijwilliger’. Hoe kiest deze nieuwe vrijwilliger zijn vrijwilligerswerk? En hoe biedt u als vereniging of organisatie deze vrijwilliger interessant vrijwilligerswerk aan?

Anders dan vroeger is een vrijwilliger niet altijd lange tijd verbonden aan een organisatie, maar kiest hij heel gericht vanuit zijn eigen situatie, interesses en agenda. Dat vergt een andere kijk op het werven en binden van vrijwilligers.

Marleen Teunissen, voorzitter bij Humanitas afdeling Zoetermeer, is gastspreker tijdens deze bijeenkomst. Onlangs verscheen zij met een inspirerende column in het Zoetermeers dagblad, waarin zij haar visie verwoordde over het vinden en binden van vrijwilligers. Tijdens deze bijeenkomst gaan we gezamenlijk verder in op de ontwikkelingen rond dit onderwerp en gaat u na afloop gegarandeerd geïnspireerd naar huis.

Datum:     20 maart 2019
Tijd:          16.00 – 18.00 uur
Locatie:    Forum Zoetermeer, Stadhuisplein 1
Toegang: Gratis

Als u als vrijwilliger, vereniging of organisatie betrokken bent bij dit onderwerp, bent u van harte welkom om deel te nemen aan dit netwerkcafé. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@zosamen.nl t.a.v. Vrijwilligersacademie. In geval van vragen kunt contact opnemen met Claudia Oosterman, Coördinator Vrijwilligersacademie, op telefoonnummer 06-14.62.57.47.