5 december 2018,
 Off

adult-beautiful-blowing-293029.jpg

Vanaf 8 december gaat Magisch Zoetermeer van start. Deze prachtige wensen-actie heeft als doel om Zoetermeerders samen te brengen, iets te betekenen voor de oudere medemens en eenzaamheid in de stad tegen te gaan of te voorkomen.
Daarnaast organiseert Magisch Zoetermeer van 27 t/m 30 december een event met nostalgische attracties en theatershows op de Markt van Zoetermeer.

Koop een kerstwens-bal en laat wensen uitkomen

ZoSamen draagt dit initiatief een warm hart toe en werkt hier graag aan mee. In het Stadhuis Forum kun je bij de ingang van het stadhuis en in het Forum café een kerstbal kopen voor € 5 euro per stuk. Op het bijbehorende kaartje schrijf je je wens voor iemand die dit in jouw ogen verdiend. Bijvoorbeeld om hem of haar te bedanken, een hart onder de riem steken of iets te schenken wat nodig is. ​Magisch Zoetermeer heeft als streven om samen met vele partners zoveel mogelijk realiseerbare wensen te laten uitkomen.

Kersthuis in het Stadhuis Forum

De kerstbal zelf kun je thuis in de boom hangen. Het wensenkaartje kun je inleveren bij het speciale kersthuis in het Stadhuis Forum. Dit kan vanaf 8 december t/m 24 december 2018. ​Vanuit het kersthuis zullen de wensen door de stichting Samen zoveel mogelijk vervuld gaan worden deze kerst. Bedrijven kunnen ook meedoen met een donatie via een virtuele kerstbal.

Dus koop de kerstwens-bal!

Overige verkooppunten

Bij de ZoSamen-balie in het Forum kun je de kerstbal kopen. Handig, want dan kun je daarna het wenskaartje meteen inleveren bij het kersthuis wat zich ook in het Forum bevindt. Naast het verkooppunt bij ZoSamen zijn er ook nog diverse andere verkooppunten in de stad.
Bekijk de website voor meer informatie over Magisch Zoetermeer.