30 maart 2018,
 Off

Op donderdag 12 april organiseert ZoSamen een informatiebijeenkomst ‘Vrijwilligerswerk bij mensen met dementie’. Als vrijwilliger kunt u veel betekenen in het leven van iemand met dementie. Samen een wandeling maken, een spelletje doen of een kopje koffie drinken kan van onschatbare waarde zijn. Bovendien geeft uw aanwezigheid de mantelzorger(s) even wat tijd voor zichzelf.

Overweegt u om u aan te melden als vrijwilliger of bent u al vrijwilliger bij iemand met dementie die nog zelfstandig woont? Dan bent u van harte welkom bij deze informatiebijeenkomst. “Petra van Schayik praktijkverpleegkundige ouderenzorg van de SGZ met ook jarenlange ervaring als casemanager dementie, zal ons informeren over het verschil tussen geheugenproblemen en dementie. Ze zal stilstaan bij wat er in de loop van het dementieproces allemaal kan veranderen en gaat ook in op het omgaan met onbegrepen gedrag. Ook besteedt ze aandacht aan de wijze waarop u als vrijwilliger een positieve bijdrage kunt leveren aan het leven van iemand met dementie.

Datum: 12 april 2018

Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Forum-Stadhuis.

Aanmelden is noodzakelijk en kan door een mail te sturen naar Martine de Waal: m.dewaal@mooiwelzijn.nl. Bellen kan ook: 06-39437494.