12 oktober 2017,
 Off

De gemeente Zoetermeer organiseert een bijeenkomst voor vrijwilligers. Zie hieronder de uitnodiging namens de gemeente.

De gemeente vindt het belangrijk goed naar u te luisteren en te horen wat uw ervaringen, behoeften en ideeën zijn voor de ondersteuning van vrijwilligers. Zo kunnen wij zorgen dat het ondersteuningsaanbod goed aansluit op uw wensen. Op woensdag 8 november 2017 organiseert de gemeente een bijeenkomst die speciaal gaat over de ondersteuning van vrijwilligers. Ik nodig u van harte uit hierbij aanwezig te zijn en met andere vrijwilligers en mij in gesprek te gaan.

Bijeenkomst
Locatie: 2Bhome, Dr. J.W. Paltelaan 103
19.00 uur – inloop
19.30 uur – programma met inleiding, interview en gesprekken
21.30 uur – einde

Aanmelden
Voor een goede organisatie is het prettig om te weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen. Daarom vragen wij u  van te voren aan te melden. Dit is mogelijk tot 4 november via een e-mail naar aanmelding8november@zoetermeer.nl of telefonisch via 14 079. Mocht u vragen hebben over de bijeenkomst dan kun u ook dit mailadres of telefoonnummer gebruiken.

Enquête
Bent u niet in de gelegenheid te komen op 8 november, dan nodigen wij u graag uit u mening te geven door het invullen van de enquête over uw ervaringen als vrijwilliger. Ook als u wel komt, stellen wij het op prijs als u de enquête invult.

U kunt de enquête invullen via: www.zoetermeer.nl/vrijwilligers

Ik hoop u op 8 november te kunnen ontmoeten!

 

Met vriendelijke groet,
Isabelle Vugs
Wethouder zorg en welzijn