8 januari 2016,
 Off

Heeft u de mantelzorgwaardering 2015 nog niet aangevraagd? Doe dit dan snel, de waardering kan aangevraagd worden tot 31 januari 2016. Let op: Ook als geregistreerd mantelzorger dient u de mantelzorgwaardering apart aan te vragen via de site www.zosamen.nl

 Mantelzorgers zijn onmisbaar in de samenleving. Daarom wil de gemeente Zoetermeer alle mantelzorgers in het zonnetje zetten die langdurig en intensief zorgen voor een inwoner uit deze stad: de mantelzorgwaardering. Om in aanmerking te komen voor de mantelzorgwaardering dient u geregistreerd te zijn bij ZoSamen. Veel mantelzorgers registeren zich bij ZoSamen, maar nog lang niet elke geregistreerde mantelzorger heeft de mantelzorgwaardering  van 2015 aangevraagd.

 

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen? De mantelzorg coördinator is op maandagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur aanwezig in de hoofdbibliotheek om u hierbij te helpen. Neem wel alle gegevens van u zelf en uw zorgvrager mee zoals: naam, adres, geboortedatum, BSN- en IBAN nummer.

 

Voor de mantelzorgwaardering van 2015 kan de mantelzorger kiezen uit een éénmalig geldbedrag van €200,- of een mantelzorgpas ter waarde van ongeveer €400,- aan kortingen .

Voor meer informatie: www.zosamen.nl  of per telefoon 0800 0200401.